SWORD SRBIJA - Vaš pouzdan partner godinama​

SWORD SRBIJA nudi bogato iskustvo u snabdevanju originalnih i rezervnih delova za mini mašine - za baštu i šumu.

Naš sveobuhvatni asortiman delova za baštenske mašine i mašine za šumu obuhvata: delovi za testere, delovi za trimere, delovi za agregate, delovi za kosilice, delovi za traktore i delovi za motokultivatore.

Nalazimo se u Beogradu, opremljeni sa velikim asortimanom rezervnih delova i potrošnog materijala. Bez obzira da li održavate vlastito domaćinstvo ili ste deo profesionalnog tima, Sword Srbija nudi sve što vam je potrebno za održavanje i popravku vaših uređaja.

Sword magacin

Izgradili smo reputaciju u snabdevanju kvalitetnih proizvoda, posvećeni pružanju najvišeg kvaliteta delova - kako bi vaše mašine uvek radile besprekorno. Svi naši proizvodi pažljivo su odabrani i testirani kako bismo garantovali dugovečnost i pouzdanost.

Kroz dugi niz godina poslovanja, stvorili smo poverenje kod velikog broja klijenata, kako pojedinaca tako i firmi. Naša posvećenost kvalitetu i pouzdanosti prepoznata je na tržištu - što nas čini prvim izborom za one koji traže delove visokog standarda.

Ako tražite partnera koji će vam pružiti vrhunske delove uz neizostavnu podršku i savete, Sword Srbija je tu za vas. Kontaktirajte nas još danas na br. telefona 069 / 4 00 00 56 i otkrijte šta znači imati pouzdanog partnera u održavanju vaših garden uređaja. Neka Sword Srbija bude vaš izbor za kvalitet, pouzdanost i dugotrajnost.

Zapratite nas na Facebook-u, Instagram-u i Youtube-u.

Pouzdani brendovi

Za vaše izabrane proizvode.

Garancija kvaliteta

Za zadovoljne kupce.

Odlične cene

Za vrhunsku vrednost.

Vodeći smo dobavljači delova za mini poljoprivredne mašine iz širokog spektra poznatih brendova: