USLOVI KORIŠĆENJA

Pravila i odredbe za korišćenje usluga

Poštovani korisnici,

Pre nego što iskoristite naše usluge, molimo vas da pažljivo pregledate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu swordsrbija.com, kao i svaka kupovina, implicira da ste pročitali ove uslove i slažete se sa njima u potpunosti. Ukoliko niste saglasni sa njima, molimo vas da ne koristite našu platformu.

Dobrodošli na sajt swordsrbija.com. Ovaj sajt vam pruža mogućnost korišćenja usluga i sadržaja koji su podložni dole navedenim Uslovima korišćenja. Ovi Uslovi se odnose na sve sadržaje i usluge koje pružamo. Korišćenjem bilo kog dela našeg sajta, smatra se da ste upoznati sa ovim uslovima i da prihvatate korišćenje sadržaja isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Opšti uslovi

swordsrbija.com zadržava autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela našeg sajta, bez prethodne dozvole, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je zakonskim sankcijama.

Naša firma Nexico doo administrira ovu lokaciju iz naše kancelarije u Srbiji. Napominjemo da ne garantujemo da su materijali ili usluge na ovom sajtu prikladni ili dostupni za korišćenje van teritorije Srbije. Pristupanje sajtu iz zemalja gde je to nezakonito nije dozvoljeno. Korisnici su odgovorni za poštovanje lokalnih zakona ukoliko pristupaju sajtu izvan Srbije. Ovi Uslovi se tumače u skladu sa zakonima Republike Srbije.

swordsrbija.com zadržava pravo da povremeno ažurira ove Uslove. Molimo vas da redovno proveravate ovu stranicu kako biste bili informisani o trenutno važećim Uslovima. Određene odredbe ovih Uslova mogu biti zamenjene izričito navedenim pravnim obaveštenjima i uslovima dostupnim na određenim stranicama sajta.

Materijal poslat od strane korisnika

Sve lične podatke koje nam dostavite u svrhu korišćenja naših proizvoda ili usluga tretiraćemo u skladu sa našom Politikom privatnosti. Zabranjeno je slanje ili prenošenje na ovaj sajt bilo kakvih nezakonitih, uvredljivih, ili drugih materijala koji krše bilo koji zakon.

NAPOMENA: Sve informacije vezane za transakcije između kupca i prodavca na našem sajtu smatraju se poslovnom tajnom i tretiraju se u skladu sa zakonima Republike Srbije.

Hvala vam što koristite naše usluge.

Srdačno,
Nexico doo - swordsrbija.com